zaterdag, februari 26, 2005

Omloop van het Westland

Toen de Baksteen vanmiddag zijn neus buiten de deur stak, voelde het erg koud aan. Ook in België op de buis, waar de collegae van de Baksteen De Omloop van het Volk reden, bleek het knap fris. Een knappe overwinning van Belg Nick Nuyens! Even knap vond ik de outfit van Raborenner Steven de Jongh. Terwijl iedereen goed ingepakt rondreed, had Steven geen lange broek en zelfs geen handschoenen aan!
De Baksteen had toen zijn rondje al gereden, vet ingepakt. Thermohemd, dikke wintertrui, wielerbroek, overbroek, dikke sokken, schoenen, overschoenen, handschoenen, Buff, bril & helm. Opmerkelijk dit rondje waren de tientallen grazende zwanen langs de Zouteveense weg. Je verwacht grazende koeien in een weiland, geen zwanen. Zou zwanenmelk lekker zijn?
Na het rondje van 43 km (leeftijd Baksteen?) in 25 km/u sloeg de Baksteen aan het bakken. Om het feestje van morgen (Braminator [8] en Baksteen [44]) wat extra luister bij te zetten werden er drie appeltaarten gebakken.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey die Baksteen,Hartelijk Gefeliciteerd met uw verjaardag,dat u maar een grote jongen mag worden.En zijn de appeltaarten gelukt?Is ''schoonmammalette''goed aangekomen?
Zal eens kijken of het plaatsen me nu lukt,stond ook al bij Bram,veel plezier vandaag,en groet uut Grunn,