zaterdag, februari 05, 2005

Eén uurtje maar....

Eén uurtje mocht de Baksteen fietsen van de Cheffin. Het was weer veel hollen en jagen deze zaterdag vol met verplichtingen. Aangezien Baksteen's broertje 50 is geworden, en dit vandaag vierde, moest de Baksteen weer op tijd thuis zijn. Rond 4 uur in de middag reden Baksteen en Tirreno richting Vlaardingen. Gelijk de neus schuin in de ietwat frisse wind, een tegenvaller..
Vervolgens werd er bij Vlaardingen Holy richting Schipluiden afgeslagen, en met de virtuele vingers in de virtuele neus reden Baksteen en zijn nieuwe kameraad voor de wind. Eenmaal in Schipluiden aangekomen werd er, met de wind schuin tegen, nog aardig tempo gemaakt door onze held. Uiteindelijk werd de stal bereikt na een, inderdaad, uurtje. De 30 km werden met 27,3 km/u afgelegd.

De Baksteen zat des avonds bij zijn broertje aan een lekkere pint en was blij te horen dat neef Barry en zijn freundin Maaike de verhalen van de Baksteen en Schicht als trouwe lezers zo uit hun virtuele mouw schudden! Een schuin oog op Barry's bollende buikje deed de Baksteen denken dat ook Barry maar eens rondjes met zijn oompie moet gaan rijden! Spaar voor een leuk tweedehandsje Bar!



Geen opmerkingen: