woensdag, maart 16, 2005

Naar school

Druk dagje vandaag. Vanochtend om kwart voor 7 naar het werk gefietst. Rond 2 uur 's middags naar huis om Jim voor de middelbare school in te schrijven. Naast de kinderen is nu ook Lilian geveld door de griep. De school is in Schiedam, en het weer was schitterend. Dus op de fiets! De jas ging na één km in de tas, en in het overhemdje vervolg ik mijn weg. Vreemd als je nagaat dat het nog geen twee weken geleden 20 graden vroor.... Na het inschrijven weer terug, totaal 22 km.
Dit naast de 13 van het woonwerk verkeer die ik al afgelegd had. Thuis gekomen moest ik nog wat boodschapjes doen wat weer wat extra km betekende. 's Avonds naar Bram's juf voor een 10 minuten gesprek, ja weer op de fiets. Al met al een 40 km op de Giant. De Baksteen wordt maar sterker en sterker. En wat doet de concurentie?
Als ze niet ziek thuis zitten, staren ze nog naar de winterklaargemaakte fiets welke nog in de stalling staat of op de zolder hangt. Enfin, die van de Baksteen mag morgen weer een ritje maken. Waarschijnlijk gaat de Baksteen voor het eerst dit jaar in de korte broek!






De Baksteen

Geen opmerkingen: