zaterdag, maart 05, 2005

De Vergruizer uit Maassluis II

Vanmiddag bezocht het complete gezin sporthal "De Merel" in Rockanje. Jim en Bram moesten hier hun toernooi afwerken. Voor Jim zijn laatste, hij gaat het judo verlaten en zich op een andere sport richten. Zijn laatste optreden kon hij helaas geen potten breken.
Bram had eerder die middag laten zien dat er toch wel judo-genen in het vd Hidde bloed zitten. Op onnavolgbare wijze werden maar liefst 6 tegenstanders op een Ippon (beslissing vóór einde reguliere speeltijd) getrakteerd! Na een potje of drie wist het publiek wie de Braminator was ;-) Ik hoorde achter mij iemand zeggen "Dat is dat jochie wat alleen Ippons maakt!" net voordat Bram een mannetje in pak hem stijf 10 seconden vloerde. Pas in de laatste partij tegen Wesley Valentin kreeg hij tegenstand en duurde het lang voordat hij, in de gelijk opgaande strijd, zijn winnende worp kon maken. Toen ik hem na deze overwinning vroeg wat hij van de partij vond zei hij zelfverzekerd dat het niet zo'n moeilijke pot was..
Is hier een atleet in aankomst? De toekomst zal het leren. Bram mocht als beloning het gerecht voor de avond uitkiezen: Spaghetti

En werd er nog gefietst door de Baksteen? Jawel, Baksteen en Giant legden 1,45 km af naar de supermarkt en terug :-)

De Baksteen

Hieronder: De Braminator vergruist een arm mannetje wat mogelijk de judosport na deze ervaring vaarwel zegt?

Geen opmerkingen: