zondag, juni 17, 2007

Rust

Vanochtend zat ik op de bank een ontbijtje weg te werken en mij op te laden voor een tochtje. Dat opladen lukte niet, er is ff geen puf. Slechts 130 km deze week. Volgend weekend wordt er in Maassluis een fietsweek gehouden. Waarschijnlijk doen Ed en Baksteen mee aan het onderdeel "De 8 uren van Maassluis"

Info:
Programma zondag 24 juni
Voor de 8 Uren van Maassluis, die in het kader van de breedtesport voor iedere sportievefietser toegankelijk is, kiest de organisatie voor het wielerparcours Midden Delfland aan de Vlaardingse Dijk te Maassluis.

Voor wie?
Toerfietsers, sportieve recreanten, trimmers, wielrenners, ligfietsers, aangepaste sporters, mountainbikers en een ieder die deze uithoudingsproef voor koppels aandurft. Alle toerfietsclubs in Nederland, er zijn er al zo’n 500 aangesloten bij de NTFU, worden uitgenodigd.


De opzet is dat tussen 12 uur 's middags en 8 uur in de avond steeds een van beide fietsers op de baan is. Men bepaalt zelf in onderling overleg het moment van aflossing. Het is geen wedstrijd, in die zin dat er geen winnend koppel wordt aangewezen. Men bepaalt zelf, in achtneming van de veiligheidsregels, zijn snelheid.


Schitterende herinneringsmedaille voor elke deelnemer + magnifieke wisselbeker voor de grootste groep met koppels. Het beloofd vooral een sportief en sfeervol evenement te worden. Langs het parcours is een feestelijk en muzikaal programma.

Kosten? Per koppel 20 euro bij voorinschrijving (inclusief drank/fourage etc.). Inschrijven op de dag zelf 25 euro.

De opbrengst van ‘de 8 uren van Maassluis’ komt geheel ten goede aan de gehandicapten sport ! Zie www.fondsgehandicaptensport.nl


1 opmerking:

Anoniem zei

Als ik lees welke type deelnemers op het parcours worden toegelaten en als dit evenement veel animo kent dan zou het best eens een krioelende puinhoop op het parcour kunnen worden. Laat nog even weten of jullie meedoen. Wellicht vindt ik die dag een gaatje om jullie aan te moedigen en eens kennis te maken met de kanjers.
Boudewijn alias de Liftboy op de fiets