zondag, februari 25, 2007

Op het grote blad


Toen om half negen de wekker ging, was de regen duidelijk hoorbaar. Er werd op het gemakkie ontbeten, en om tien over half 11 reden Tirrreno en Baksteen richting Waterweg. De ketting lag over het grote blad en, ondanks mijn schoonmaakactie van afgelopen week, kwam daar niet meer vanaf! Aangezien het eerste deel voor de wind ging was dat ok, maar eenmaal bij Delft de neus naar het zuiden draaiend, was dit knap lastig. Er stond nm een wind uit het zuidwesten, kracht 5.
Pas in het laaste deel van het rondje zat ik een beetje naar mijn zin op de fiets. Maar echt super gaat het nog niet. De 44.5 km werden in 25.1 km/u afgelegd. Het bleef droog bij een temperatuur van een graadje of 8. Ik hield ook de medefietsers in de gaten, het gerucht gaat nm dat de Pelikaan uit Schiedam weer op twee wielen is gesignaleerd! Deze zeldzame vogel werd echter niet gespot.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja, ja, de Pelikaan uit Schiedam en de Adelaar uit Pernis zijn ook weer op pad, maar dan moet wel het zonnetje schijnen, anders blijven zij rustig een hele zondag voor de computerbak hangen..... :-)