woensdag, september 07, 2005

Weer eens met Ed


Om half 5 des middags sprongen De Baksteen en De Magneet op hun Gazelles. Het was een tijd geleden dat beide helden in elkaars zog naar adem mochten happen! Ed leek sterk door langs de Zweth hard door te trekken. Toen dit water achter ons verdween, was ook Ed's virtuele pijp leeg. Het was mijn beurt om lang kopwerk te verrichten. Maar na een avond voetbal en flink bieren valt dit niet mee lieve lezertjes! Uiteindelijk kwamen we, na 39 km in 29,8 gem, in Maassluis aan en namen we tevreden afscheid. Morgen nog een rondje?
Bij thuiskomst bleek Lilian met Ruud's vrouw gesproken te hebben. Deze onverlaat wil zijn prestatie op de Mont Ventoux maar niet aan zijn collegae communiceren! Via Lilian weet ik wel dat hij onderweg afgestapt is, en met samengeknepen billen en remmen afgedaald is. Dat zal Ed plezier doen!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Allemaal sterke verhalen Mart maar je zou de Tireno zijn geboorte plaats laten zien.......maar ikben je nog niet tegen gekomen...Wel rond leiding gehad door de kraamafdeling van de tireno

DeMart zei

Je hebt gelijk Henk, ik ga er aan werken. Wordt vervolgd :-)