zondag, april 03, 2005

Shadow on the Sun

Vroeger, toen de Baksteen nog een IJsselsteentje was, werden er in de ouderlijke Kadet wel eens lange ritjes gemaakt. Samen met broers en zussen werden dan luidkeels liedjes van de Beatles en andere topbands uit de 60ies en 70ies gezongen. Een radio hadden we niet, maar op deze manier hadden we een hoop lol én muziek in de auto. De Baksteen moest daar aan denken toen hij vandaag met vrouw en kinderen van Gorinchem naar huis reed. De CD speler hoestte Audioslave uit, en het gezin zong luidkeels mee.
De heenweg werd er niet gezongen, tenmiste niet door de Baksteen. Deze was nm op de fiets gestapt om de rit pedalerend af te leggen. Ik besloot de kortste route te nemen, dwars door Rotterdam. Tot Papendrecht was het bekend terrein, maar ook het laatste stukje was niet echt lastig. Je rijdt nagenoeg het hele stuk parallel aan de A15. De 62 km werden in dik 25 km per uur afgelegd.
Arie, waar wij op visite gingen, probeerde mij te lijmen om een tochtje IJsselmeer te doen van 280. Nu is de Baksteen makkelijk te lijmen voor dit soort tochtjes. Als het niet met de vakantie in de weg zit hebben we in het eerste weekeinde van juli weer wat omhanden!

De Baksteen

Geen opmerkingen: