zaterdag, april 02, 2005

Back to the Future!

Rond half vier maakte de Baksteen weer een van zijn bekende rondjes. Eerst had de Baksteen de Helderse Magneet nog ff gebeld of hij mee wilde pedaleren. De Magneet lag echter horizontaal op een stretcher van de lente te genieten. Verder vertrouwde hij de Baksteen toe "geen benen" te hebben. Moet je toch oppassen dat je niet van de stretcher afrolt!
Dan maar alleen dus. Eerst windje tegen richting Vlaardingen en Schiedam, vervolgens Delft, Schipluiden, Maasland, Stormvloedkering en langs de Waterweg naar huis. Nog bijzonderheden? Bij de start voelde de benen nog zwaar van donderdag, en lag het tempo laag. Naarmate het rondje vorderde ging het van lieverlee beter en beter. Voor de wind reed ik stukken 40+ en trok het gemiddelde op tot 29 km/u. Na het 2x nemen van de pukkel bij de Stormvloedkering ging het windje tegen naar huis. Toch nog een gemeen windje en de hartslag liep op naar 160+ om gewoon harder dan 25 in het uur te rijden. Uiteindelijk bleef het gemiddelde op 28,6 km/u steken, afstand 52 km, 2800 kcal werden verstookt, max hartslag 177 gem 148. De Baksteen voelt zich sterk. De concurentie, in de tussentijd, bekijkt de binnenkant van zijn oogjes en droomt weg bij de gedachte aan een glorieuse Amstel Gold Race...

Ook leuk om nog even te melden: Normaal kom ik 1 Delorean auto tegen op mijn rondje. Dit rvs karretje staat bij een knaap uit Schipluiden op zijn terrein. Nu kwam ik er nog 1 tegen, deze schoot de Gaag op toen ik de dijk beklom. Twee Deloreans op één dag. What are the odds? (50% Baksteen! Weet je toch? Of je ziet er twee op één dag, of je ziet er geen twee op één dag!)


Morgen fietst de baksteen richting Gorinchem. U bent gewaarschuwd!

De Baksteen

Geen opmerkingen: