woensdag, juni 22, 2005

Zoef zoef!

Ideaal fietsweer vandaag. Lekker zonnig en niet zo idioot warm. Op het werk bleek alleen Ed zijn fiets meegenomen te hebben. Maar Ed had andere plannen, Mark moet kilometers maken voor de Ride for the Roses. Ruud had nog dikke benen van zijn ploegentijdrit van dinsdagavond. Peter komt alleen op zijn racefiets als er een rondje afgesproken is.
Alleen dus. Baksteen en Tirreno reden richting Hoek van Holland. Bij het Staelduinse Bos stond het tellertje op 27,5 km/u gemiddeld. De benen voelden goed en ik besloot tempo te gaan rijden. Vanaf de Hoek ging het schuin voor de wind, en al snel werd er dik boven de 30 gereden. Aangekomen bij Vlaardingen was het gemiddelde naar 29,9 km/u gestegen. De benen werden minder, maar de Baksteen bleef boven de 30 koersen.
Rond de surfplas wordt het erg druk en het is laveren tussen de mensen die geen notie nemen van de wereld om zich heen. Bij Delft reden Ed en Mark hun gezapige rondje. De Baksteen was echter op recordjacht! Na de meet op de Herenlaan bleek de 55 km in 30,1 km/uur afgelegd.
Zo snel heb ik nog nooit een afstand van 50+ km in mijn uppie afgelegd.
Das een lekker gevoel. De benen gloeien nog na :-)

Geen opmerkingen: