dinsdag, juni 07, 2005

Oude koeien uit de sloot halen

Zo luidt het spreekwoord. Baksteen zag echter, op weg van het werk naar huis, dat een kalf uit de sloot getrokken werd door Boer met Trekker. Natuurlijk ook vandaag weer veel wind. Op de Tirreno werden de 37 km in 27,5 km/uur afgelegd. Langs de Waterweg werd een strandloper(?) gespot.
As zondag gaan de Baksteen en de Magneet samen met collega Peter en zijn zoon Lex traditiegetrouw Den Helder - Wateringen rijden. Ruud viel af ivm rugklachten. Jammer... Hoe meer zielen hoe meer vreugd.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Baksteen !

Jawel, heden 7-6-05 heeft een "vage kennis" ook het stalen ros beklommen. Van het work naar home, 21km met een gemiddelde van 22.2 km/u. Lijkt niet zo goed, maar de route had diverse hellingen. De speciale vertanding kwam weer goed van pas. Downhill was lekker, 58km/u. Dieren onderweg: konijn, kraai, das (allemaal dood).

CU vrijdag as.

Je slapie, maar dat wist je wel !

DeMart zei

Goeie poeier H@n! Ik zie je vrijdag.
De Baksteen aka Wmr BD vd Hidde aka Je slapie :-)

Anoniem zei

Hoi Oude mannen,

Hier in het oosten ook aan het fietsen geslagen. Proberen een keer per week stukje mountenbike route te pakken op de veluwe. Veel zand dus veel werk verzetten.
Afgelopen woensdag ging nieuwe collega mee..vroeg zich af of hij ons bij kon houden...sukkel had niet verteld dat hij al 3 maanden op z'n kamertje minimaal 2xperper week af beunde op een home traner....zijn dus helemaal naar de t..ing geholpen.

Maar mart doet weinig meer aan lopen.....hier zit er een die van de zomer een trail gaat lopen...150 km met een hoogte verschil van 1000m...IN 1 DAG!!

DeMart zei

Das mooi Henk! Hoe ouwer hoe gekker, maar die 150 km lopen dat ga jij toch zeker niet doen?
Tjuus,
Mart